Over ons

Dektro Elektrotechniek

Elektricien in de Krimpenerwaard

Dektro Elektrotechniek is een allround elektra bedrijf met veel kennis en praktijkervaring. Wij staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

PERSOONLIJK ADVIES
OPLOSSINGSGERICHT
NAUWKEURIG
KWALITEIT
Over ons

Uw Partner in Elektrotechnische Oplossingen

In 2022 is Dektro Elektrotechniek opgericht met één duidelijk doel: klanten voorzien van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Onze passie voor elektrotechnische oplossingen vormt de kern van ons bedrijf. We zijn NEN 3140-gecertificeerd, wat betekent dat we veilig werken met laagspanningsinstallaties en -apparatuur begrijpen.

Dektro Elektrotechniek biedt elektrotechnische installatie- en onderhoudsdiensten, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. We begrijpen de unieke eisen van elk project en streven naar kwaliteit en veiligheid.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Volledig nieuwe meterkast geïnstalleerd. Alles perfect gelopen en volgens afspraak. Daarnaast zeer vriendelijk en snel klaar.
Brian Bronkhorst
Goede kwaliteit, wordt goed meegedacht, nette en vriendelijke benadering en communicatie en bereid om iets extra te doen.
XFrits Prevo
Dektro Elektrotechniek heeft bij ons zowel binnen als buiten werk geleverd. Van nieuwe groepen in de meterkast, tot voorbereidend werk voor zonnepanelen. Van leidingen vrezen tot de volledige tuinverlichting. Er is kwaliteit geleverd en er is erg snel en netjes gewerkt. Afspraken worden nagekomen en er wordt ook erg goed meegedacht. Het was onze eerste grote verbouwing en we kregen goede tips en vonden het erg fijn dat er goede suggesties gedaan werden. We konden ook bij hem terecht met vragen over soorten verlichting voor buiten. We zijn heel erg blij met hoe de samenwerking is gegaan en Dektro Elektrotechniek heeft er een trouwe klant bij!
Chantal Breedveld

Elektricien nodig? Bel direct!

Bij Dektro Elektrotechniek vindt u de vakman voor uw elektra klus!

Chatten
Hallo daar, kan ik iets voor je doen?